Champions Trophy
Lees meer ...
WFRG trofee in de Jachthond
Bestel deze op www.dejachthond.nl
Niet vergeten !! De Champions Trophy is op 24 februari in Borculo.
Lees de introducties van de deelnemers op onze Champions Trophy pagina!
Neemt u hier ook even de moeite om onze workshop poll in te vullen?

De lidmaatschapsprocedure van de WFRG

U kunt zich sinds woensdag 30 november 2016 als lid van de WFRG aanmelden via deze website. Na ontvangst van uw aanmeldingsformulier krijgt u van de WFRG ledenadministratie een bevestigingsbrief met uw lidmaatschapsnummer. Uw lidmaatschap gaat in met terugwerkende kracht per 1 januari of per 1 juli van het lopende jaar. Als nieuw medelid – u bent in dat geval huisgenoot van een hoofdlid – ontvangt u een een eigen lidmaatschapsnummer.


Statuten en Huishoudelijk Reglement

Op deze website vindt u de Statuten, het Huishoudelijk ReglementJachtproeven Reglement en verdere informatie over de WFRG. Bij inschrijving zal u gevraagd worden om met de doelstellingen van de WFRG, de Statuten en het Huishoudelijk Reglement akkoord te gaan.


Betalingswijze

Na aanmelding voor het lidmaatschap als hoofd- jeugd- of medelid ontvangt u een factuur voor de te betalen contributie. Hierop staan de bankgegevens en de betalingstermijn.
De contributie bedraagt:

Hoofdlid : 24,00
Medelid : 8,00
Jeugdlid : 8.00

 

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk geschieden bij de ledenadministratie vóór 1 december van het lopende jaar. Voor nadere informatie over het lidmaatschap kunt u zich wenden tot de ledenadministratie via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.