Joost de Fouw

Op basis van een keurige 2e plaats op de Artemis 2017 (+dual purpose), op slechts 2 punten van zijn zoon Skipper, heeft Joey zich voor het 3e jaar op rij geplaatst voor de Champions Trophy.
Na een 1e plaats in 2016 en een 2e plaats in 2017, zal het een hele uitdaging worden wederom zo’n prestatie van formaat te leveren.

Joey (Go Back Balvenie), in mei 8 jaar, is een zeer ervaren hond en heeft aan praktisch alle Retriever disciplines deelgenomen: Veldwedstrijden, Workingtesten (WT's) van de Nederlandse Retriever Rasverenigingen, OWT's (Orweja) en WT's in België, Internationale Workingtesten (IWT) voor Landen Teams in Duitsland, Denemarken in België, Artemis, Champions Trophy en Nimrod 2015.
Het afgelopen seizoen heeft hij aan 4 evenementen deelgenomen. Naast de bovengenoemde 2 evenementen won hij de PJP N-Brabant-Zeeland-Limburg en, voor de 3e keer op rij, de NLV Working Test op Fort Sabina. Daarnaast is hij voornamelijk actief geweest in de jacht.

De meeste tijd besteed ik aan een andere zoon van Joey, Vlaklands Jason, waarbij wij ons voornamelijk richten op de OWT's en WT's in België. Dit resulteerde vorig jaar in deelnames aan de Finales Open klasse in Nederland en België. Verder hou ik mij in de hondensport bezig met keuren van evenementen van de Retriever Rasverenigingen.

Ik verheug mij erop ons te meten met de aanstormende ‘jeugd’ en oudgedienden en wens al mijn collega deelnemers, hun viervoeters en toeschouwers een fantastische dag toe.