Miranda Schaap

Mijn naam is Miranda Schaap en samen met Pippa (Heart of Gold v.d. Loenense Hoeve) mogen wij voor het eerst meedoen met de Champions Trophy.

11 Jaar geleden ben ik samen met Trudy en Willem, v.d. Loenense Hoeve, begonnen aan het jachthondenwerk avontuur doordat wij samen een hondje zouden houden die bij mij kwam wonen maar op de naam van Trudy en Willem bleef staan. Dit werd onze Indy. Met Indy heb ik veel mooie resultaten behaald en boven alles gaf zij ons ook nog twee mooie nestjes. Daaruit zijn 17 prachtige nakomelingen geboren en één daarvan is Pippa.

Pippa is een enthousiaste passievolle Golden Retriever die altijd bereid is om voor de baas te werken. Als de jachtkleren aan gaan en de tas in de hal staat zit zij er naast. Vertrekken zonder haar is geen optie.

Mede door Trudy, Willem en onze trainer Sander de Graaf zijn wij zover gekomen. En natuurlijk ook door Berry, mijn partner die zorgt dat het thuisfront blijft draaien.
Ik vind het een eer om met deze wedstrijd mee te mogen doen en ik ga er dan ook heel erg van genieten. Ik wens alle deelnemers een mooie en sportieve dag toe en ik hoop dat de toeschouwers mogen genieten van mooi hondenwerk.