Kees Ouwehand

We zijn uitgenodigd voor de Champions Trophy op 24 februari 2018! Wie zijn wij: Kees Ouwehand & Smooth Operators More Black Magic, roepnamen: Kees & Linn.

Onze uitnodiging kwam tot stand door onze deelname in december 2017 aan de FRC Apporteer Trofee in Lochem. We hebben daar een prachtige tweede plaats behaald achter halfzus Hilly. Wat zijn wij beide trots dat we samen een plaatsing met onze eigen gefokte Smooth Operators voor de CT hebben gehaald.

5 Jaar geleden kwamen de Flatcoats in mijn leven doordat ik Anita leerde kennen. Linn was bijna 9 maanden oud toen ik met haar ging trainen. Dat was voor mij even wennen, zeker weer om een jonge hond alles aan te leren en dan zeker een Flatcoat want hiervoor werkte ik met mijn 2 Goldens Scott en Floyd. Ik heb het geluk gehad dat dat 2 toppers waren, zij hebben allebei MAP-A’s gehaald en diverse keren samen meegedaan aan de Gold Cup. Helaas zijn mijn beide boys er niet meer.

Afgelopen jaar haalde Linn op de CD bij de GRCN in Simonshaven een A diploma. Helaas wilde het niet lukken op de SJP’s want Linn werd vroegtijdig loops en zoals gewoonlijk wat onzekerder tijdens en na de loopsheid, dit gebeurde ook een paar keer op de sleep. Daardoor mochten we nog geen A MAP's lopen maar ze haalde wel een 1e plaats in B MAP met 550/600 punten dat was een super opsteker.

De nieuwe uitdaging was ons debuut in de A WT’s, daar liet Linn mooie dingen zien maar er waren ook onderdelen waar we nog wel werk aan hebben, maar des te groter de uitdaging.
We hopen op de CT te mogen laten zien waar we al die jaren voor hebben getraind en hoe wij samen zijn gegroeid tot een team. Nu nog hopen dat de weergoden op 24 februari ons goed gezind zijn en dat we er met alle andere deelnemers een prachtige dag van mogen maken en dat Linn in die tussentijd niet loops wordt want dan kan het zijn dat we niet aanwezig kunnen zijn in Borculo.