Mary Bossaert

Matthew, de tijger onder de Golden Retrievers!
Matthew van de Golden Jagers is op 15 augustus 2013 geboren en zoon van mijn reu Figo van de Zarina Zarola. Het bleek als snel dat Matthew in het bezit is van heel veel werkpassie en snelheid.

Ik heb me het eerste jaar vaak afgevraagd of ik deze tijger wel kon temmen. Gelukkig kwam op het juiste moment dé trainer op mijn pad, die Matthew en mij heel goed kon lezen!
Hij gaf mij de ‘gouden trainingsvraag’ tot teamwork: vraag je altijd af ‘Heb je het Matthew wel goed uitgelegd wat de bedoeling is?’ Is het antwoord 'ja', dan komt het apport op de juiste wijze binnen. Ik heb Matthew zijn getalenteerde eigenschappen leren begrijpen en waarderen.

Hierdoor behaalde we een maand voor zijn derde verjaardag het eerste SJP A-diploma en een maand daarop het tweede diploma. Afgelopen wedstrijdseizoen was het jaar om MAP-A ervaring op te doen, met als resultaat vier mooie diploma’s. Geheel onverwachts kregen we een uitnodiging om deel te nemen aan de Gold Cup! Een geweldige wedstrijd waar Matthew heel mooi (team)werk heeft laten zien. Superblij met de vierde plaats en de daarbij behorende uitnodiging om deel te nemen aan de Champions Trophy. Succes haal je nooit alleen! Bedankt echtgenoot Milko, dé trainer en de zondagochtendgroep onder leiding van Rob Tervoort.

Ik ben trots dat ik met Matthew tussen alle toppers mag staan! Ik wens alle deelnemers heel veel succes en een sportieve dag toe.