Digitaal inschrijven

Wij zijn heel blij dat alle inschrijvingen voor de WFRG wedstrijden en -proeven digitaal kunnen worden ingevuld.

Online inschrijven? Eerst registreren!

Iedereen die zich in wil schrijven voor een proef of wedstrijd dient zich eerst te registreren op inschrijven.wfrg.nl. Als u al een NLV account heeft, dan hoeft u niet opnieuw te registreren en kunt u met deze inloggegevens inloggen.

Registreren:

1. Allereerst vult u uw de gegevens volledig in en klikt u op registeren.

2. Daarna upload u de benodigde documenten zoals stamboom, eigendomsbewijs en behaalde diploma’s van uw
    hond(en).

3. U bent nu als gebruiker in ons systeem bekend en u kunt zien welke wedstrijden open zijn om digitaal in te
    schrijven.

U hoeft slechts één keer een account aan te maken. Bij elke volgende inschrijving van een wedstrijd kunt u uw ingevoerde gegevens gebruiken. Zo hoeft u geen formulieren meer in te vullen en op te sturen.

Probleem om de website te openen?

Als u de browser 'Internet Explorer' gebruikt, kan het zijn dat de website inschrijven.wfrg.nl niet opent. Maak in dat geval gebruik van een andere browser zoals Firefox, Google Chrome enz.

Klopt alles?

Let erop dat u alle gegevens correct invult. Wat u invult komt ook precies zo op de diploma’s te staan!

De wedstrijdsecretaris kan niet in uw account om de gegevens aan te passen. Zorg er dus zelf voor dat alle namen correct geschreven zijn (denk ook aan de hoofdletters en kleine letters).

‘Samen lopen’ op een wedstrijddag?

Wilt u samen met iemand lopen op een wedstrijd dan kunt u dit nog steeds aangeven bij de inschrijving. Onder het veld bij Opmerkingen. Of u stuurt alsnog een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. doen dan ons best om aan uw wens tegemoet te komen.

Alles duidelijk?

Voor verdere vragen over het digitaal inschrijven kunt u een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.