Onderstaand een overzicht van jachthondenscholen en -trainers uit verschillende regio's van Nederland. Van elke hondenschool is de naam, de regio en de contactpersoon vermeld. Indien deze aangeleverd is, kan met een klik op de naam naar de betreffende website worden gegaan en kunt u met de betreffende trainer via email in contact komen door op zijn/haar naam te klikken.

Wilt u met uw hondenschool op deze pagina vermeld worden, neem dan contact met ons op.


Groningen
From the Flatlands Ter Apel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Friesland
Sasawot Jachthondentraining Friesland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Drenthe
Overijssel
The PickerUp Weerselo/Twente   Henry Scheurink
Flevoland
Jachthondenschool Almere Almere e.o. Rudi Meijer / Marylou Bijvoet
Gelderland
Jachthondenschool Konsequent Oost-Gelderland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Retrievergroep Borculo Borculo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hondenjachtclub Steady Nijmegen e.o. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Utrecht
Puppy Jachttraining KNJV Utrecht Utrecht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gentle jachthondentraining Utrecht/NH/Flevoland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gundogs@work Almere/Utrecht/Nijmegen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hond-en-Taal Jachthondentraining De Ronde Venen Mijdrecht/Vinkeveen/Aaslmeer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Noord Holland
KNJV Puppycursus Noord-Holland Noord-Holland  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zuid Holland
Jachthondenschool De Hoofjes Dirksland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dogsupport Alphen aan den Rijn Contactformulier
Noord Brabant
Outland Jachthondentraining West-Brabant  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Happy Gundog Training Eindhoven e.o. Hans Walhout
Hondenschool Rinus Biemans Dongen  Rinus Biemans
Sengers hondentraining Dongen  Bianca Sengers
Zwartgoud training Steenbergen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan van Heeren DenBosch/Vinkel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Multidog Dinteloord Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zeeland
Limburg