Skip to content

Voor door de WFRG georganiseerde evenementen wordt gebruik gemaakt van een aantal inschrijfsystemen met bijbehorend procedure. U vindt ze hieronder. Bij elk van de mogelijkheden zult u ook de links naar de desbetreffende inschrijfsystemen en -pagina’s vinden.

WFRG-proeven

Digitaal inschrijven bij de WFRG

Wij zijn heel blij dat alle inschrijvingen voor de WFRG wedstrijden en -proeven digitaal kunnen worden ingevuld.

Online inschrijven? Eerst registreren!

Iedereen die zich in wil schrijven voor een proef of wedstrijd dient zich eerst te registreren op inschrijven.wfrg.nl Wij delen dit inschrijfsysteem met de NLV. Als u al een account heeft bij de NLV, dan hoeft u niet opnieuw te registreren. U kunt bij de NLV en bij de WFRG met dezelfde accountgegevens inloggen.

Registreren:
  1. Allereerst vult u uw gegevens volledig in en klikt u op registeren.
  2. Daarna upload u de benodigde documenten zoals stamboom, eigendomsbewijs en behaalde diploma’s van uw hond(en).
  3. U bent nu als gebruiker in ons systeem bekend en u kunt zien welke wedstrijden open zijn om digitaal in te schrijven.

U hoeft slechts één keer een account aan te maken. Bij elke inschrijving van een wedstrijd kunt u uw ingevoerde gegevens met een paar clicks overnemen. Hoe meer gegevens en documenten u in uw profiel opneemt, hoe makkelijker en sneller het inschrijven verloopt. U hoeft zo niet steeds te zoeken naar gegevens als lidmaatschaps- of chipnummer.

Privacy verklaring

Als u inschrijft, vragen wij u om akkoord te gaan met onze privacyverklaring. Als u niet zelf de deelnemer bent, willen wij ook van de deelnemer een toestemmingsverklaring. Hoe dat werkt, vindt u op onze AVG-pagina.

‘Samen lopen’ op een wedstrijddag?

Wilt u samen met iemand lopen op een wedstrijd, dan kunt u dit aangeven bij de inschrijving in het veld “Opmerkingen”.

Klopt alles?

Let erop dat u alle gegevens correct invult. Wat u invult komt ook precies zo op de diploma’s te staan!

De wedstrijdsecretaris kan niet in uw account om de gegevens aan te passen. Zorg er dus zelf voor dat alle namen correct geschreven zijn (denk ook aan hoofd- kleine letters, accent- en koppeltekens etc.).

Verzenden

Na het opslaan en verzenden van uw inschrijving ontvangen zowel uzelf als het wedstrijdsecretariaat een e-mail met daarin de door u ingevulde gegevens.

Oeps

Toch nog een foutje gemaakt?
Tot de sluitingsdatum kunt u uw aanmelding nog zelf wijzigen. In dat geval ontvangen zowel uzelf als het wedstrijdsecretariaat hiervan een e-mail.
Na de sluitingsdatum stuurt u een e-mail naar het wedstrijdsecretariaat. Wij bekijken dan of we aan uw wens tegemoet kunnen komen.

Alles duidelijk?

Voor verdere vragen over het digitaal inschrijven kunt u een e-mail sturen naar: [email protected].

Copyright © [year] Werkende Flatcoated Retriever Groep | Cookies | Privacy verklaringen